AĞRI / PATNOS - Tes-İş Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz .

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yıl Dönümünü okulumuz olarak büyük bir coşku, mutluluk  ve gurur içerisinde kutluyoruz.

Ekm

Okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim kuruluna yeni üyelerimizi seçtik.

Haz

Eğitim öğretim hayatlarına bir üst kademede devam edecek olan 8.Sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenledik.Öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

Haz

5 ve 6. sınıflarımıza yönelik yıl sonu bilgi yarışması düzenledik. 5. Sınıflarda birinci olan 5/D sınıfı olurken , 6. Sınıflarda birinci olan  6/A sınıfımız oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleşen kütüphane haftası etkinlikleri ve panosu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 107'nci yıl dönümünde,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Türkiye geneli uygulanan deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda 8. Sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Kazanan 8/A sınıfı oldu öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Sevgi varsa engel yoktur. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü program hazırlığı , işaret dili gösterisi için Gamze Dicioğlu ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Aramızdan Ayrılışının 83. Yılında Saygı ve Özlemle Anıyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirildi.